Ik ben een Moon Mother

Over Moon Mothers en womb blessings en waarom ik vorige week geen blog heb geschreven

Ik ben jullie een excuus verschuldigd, want vorige week heb ik het helemaal af laten weten. En is er geen blog geweest. Ik had er totaal de inspiratie en de puf niet voor!

Dat zat zo:

Ik ben eind augustus een week in Engeland geweest om een training te volgen en vervolgens de week erop nog een 2 daagse workshop . Leuk dacht ik, het vult elkaar aan qua inhoud. Daar komt ook nog een blog over maar dat duurt nog even. dus geduld. Maar…..na de Engeland week hing ik uitgepuft op de bank verkouden te wezen terwijl ik die donderdag en vrijdag die workshop had! Oh help dus!!! Ik diende me snel en flink op te kalefateren om fit genoeg te zijn voor de workshop! En dat is gelukt. Maar de dag ervoor ging het dus mis, want ineens (zo gaat dat dan) was het woensdagavond en lag ik om 22 uur in bed en ping!!!! Oh help…..de blog!! Na wikken wegen besloot ik toch voor mezelf te kiezen en geen blog schrijven! Ik heb het licht maar weer uitgedaan me omgedraaid en direct in slaap geduveld. En het stomme is dat ik me daar dan vervelend over voel omdat het dan toch dwars zat. . Ken jij dat ook? Dat je je daar dan zo druk over kan maken dat het blijft rondhangen? Ik heb een belofte gedaan ( elke week een blog schrijven) en kan die belofte niet nakomen. Omstandigheden zijn allemaal legitiem maar toch…zucht…. Allemaal verloren energie die ik echt wel beter kon besteden. (aan neuzen snuiten en de longen uit mijn lijf hoesten bv).

De week in Engeland was in the New Forest. In Lyndhurst een echt oud Engels dorpje. Wat ongelofelijk mooi is het daar zeg! Ik was daar met een vriendin/collega (Elisabeth Baart van https://helendleven1.wordpress.com . We hebben daar o.a. 2 dagen een training gehad om Moon Mother te worden. Een onderdeel ervan is dat je dan o.a. womb blessing en womb healings kunt gaan geven en de World Wide Womb Blessings. De training werd gegeven door Miranda Gray http://www.mirandagray.co.uk . Zij heeft de womb blessings ontwikkeld.

Wat is een womb blessing?

Het is een prachtig zacht en krachtig systeem van het ontwaken, transformeren en helen van de vrouwelijke kracht.
Het bestaat uit

 • 5 World Wide Womb Blessings per jaar door Miranda Gray en de Moon Mothers. Wil je meer hierover weten, klik dan op de link: http://www.wombblessing.com Bovenaan in de rij met vlaggetjes klik je op de Nederlandse vlag voor de vertaling. Je kunt op die website 5 x per jaar een gratis Word Wide Womb Blessing krijgen op 4 verschillende momenten van de dag. Er is dus altijd een moment bij waarop jij kan. 27 oktober is de volgende Word Wide Womb Blessing.
 • Een individuele womb blessing door een Moon Mother.( in dit geval mijn persoontje en dus Elizabeth Baart, maar er zijn meer Moon Mothers in Nederland. Even via google opzoeken. Dit is een andere energie met een totaal andere uitwerking dan een gratis te ontvangen Word Wide Womb Blessing. De eerste is een soort healing op afstand.
DSC00063

Alle kersverse Moon Mothers van over de hele wereld.

Wat doet een womb blessing met je?

Hier een paar van de zaken die het met je doet:

 • Het ontwaakt een dieper bewustzijn van de Goddelijke vrouwelijkheid binnen de vrouw zelf en in hun leven
 • Het ontwaakt, energetiseert en heelt de 3 voornaamste vrouwelijke energie centra
 • Het ontwaakt het vrouwelijke vermogen om lief te hebben
 • Het ruimt oude patronen en blokkades op
 • Het geneest de diepere patronen van hun afkomst en verleden
 • Het energetiseert het baarmoeder energie centrum, vult de uitgeputte energie aan en brengt volledigheid.
 • Grond en centreert vrouwen dieper in de aarde en in hun relatie met Moeder Aarde.
 • Brengt groeiende zelfbekrachtiging en een gevoel van vrede zelf acceptatie en zelfliefde
 • Brengt heling op fysieke, emotionele mentale en spirituele niveau

Elke womb blessing bouwt verder op de vorige blessing om zo een reis van zelfrealisatie en persoonlijke groei te creëren

Uniek aanbod:

 Voor de vrouwen die daar graag kennis mee willen maken heb ik een aanbod:

In de maand oktober kun je voor het unieke bedrag van € 40 (de prijs die de verzekeraars vergoeden) een womb blessing krijgen. Dit aanbod geld alleen voor oktober. Dit geld echter alleen voor womb blessings in oktober zelf. Je ontvangt dan een womb blessing of een healing van ongeveer 40 minuten. Je kunt zelfs beide achter elkaar ontvangen. In dat geval duurt de sessie 20 minuten langer en kost deze € 60.

Opgeven kan via het contactformulier. Klik hier

Speak Your Mind

*