Lieve hooggevoelige 40+ vrouw

Weet jij wel hoe bijzonder je bent? Hoe mooi en lief? Hoe een waardevol mens jij bent? Hoeveel jij te geven hebt aan de wereld? Ik hoop het van wel, want dat betekent dat ik overbodig ben voor je. Ik hoop dat je het met me eens bent, want ik zou het zo zonde vinden van al jouw prachtige capaciteiten! Je wilt en kunt zoveel en toch gebruik je al die bijzondere gaven niet. Misschien zit je hooggevoeligheid je in de weg?

Hooggevoelig

Hooggevoelig? Dan is dit niet fijn.

Ik denk wel dat ik weet waar het aan ligt: het ontbreekt je aan de kracht om voor jezelf te gaan staan, aan eigenwaarde en zelfvertrouwen en te kunnen zeggen: hier ben ik! En ik doe wat ik leuk en fijn vind om te doen, ik volg mijn hart. Je wilt  het anderen naar de zin maken, maar je holt daarin jezelf voorbij. Je kunt je grenzen slecht bewaken en niet voor je mening uitkomen, altijd voor iedereen zorgen en onzeker zijn over hoe je overkomt. En het is zo vermoeiend om altijd alles maar perfect te willen. Je loopt dan voortdurend op je tenen.  Maar weet je, dan ben je dus wel heel streng voor jezelf. En neem jij wel eens me-time? Een nu-even-niet! moment? herken je dit? Altijd moe, vol stress, slecht slapen, geen nee durven zeggen, geen eigen ruimte in durven nemen, confrontaties vermijden en nu in de problemen komen hiermee? En dan ben je ook nog hooggevoelig! Alles wat je voelt van anderen en de wereld om je heen komt in grote aantallen bij je binnen en jij moet dat allemaal een plek geven en dat valt soms niet mee!  Er is zoveel input dat het je af en toe overweldigt. Blijf dan maar eens gefocust en rustig van binnen. een hele klus.

Wat ben ik blij dat je de stap hebt genomen er iets aan te gaan doen en op mijn site terecht kwam. Heb je al gezien dat er en gratis intake is? In dat gesprek kun je jouw verhaal kwijt kunt en kun je vragen stellen en te weten komen of het klikt. Dat vind ik nl erg belangrijk. Ik heb er reuze zin in om met je samen te gaan werken aan het opbouwen van je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Jou te helpen de kracht te vinden om op een elegante manier nee te zeggen. Stop te zeggen. Je een spiegel voor te houden zodat inzicht krijgt in je patronen en ze kunt veranderen. Samen gaan we de reis beginnen om jouw situatie om te buigen naar een situatie die wel werkt voor je!  Ik kan je helaas niet beloven dat die reis die we samen gaan maken altijd soepel en probleemloos zal verlopen. Je zult moeilijke momenten gaan meemaken en misschien zelfs hier en daar een traan laten. Ik maak een veilige rustige omgeving voor je om al die emoties die eventueel komen te kunnen uiten. Jouw verhaal is veilig bij mij en ik oordeel niet. Dus daar kun je gerust op zijn!

En wat zal ik genieten als je in je kracht komt en vol zelfvertrouwen afscheid van me neemt!! Als ik je zie stralen en lachen.  Dat zijn nl mijn genietmomenten. Dan glim ik van binnen gewoon met je mee!

Ik zou het tof vinden als je ja tegen een gratis intake zegt en met mij een coaching traject ingaat! Ik heb er in ieder geval zin in.

Marie-José vd Kimmenade

PS: heb je mijn pagina al geliked op Facebook? http://www.facebook.com/spirituele-coach dan kun je nog meer over me te weten komen.

Speak Your Mind

*