de MIR-Methode – aai je gezond

De MIR-Methode is een methode die je zelf thuis kunt doen in slechts 3 min per dag!! Het zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Dat het onbewuste ontspant zodat van buitenaf opgedragen opdrachten worden geaccepteerd en het lichaam de opdracht krijgt via de 9 stappen van de MIR-Methode tot zelfheling over te gaan. Simpelweg door het zachtjes rondjes draaien over de rug van je hand! Wil je de video zien over de MIR-Methode? Klik dan op de link: www.mirmethode.nl/video

Persoonlijk MIR-Methode protocol.

Het basisprotocol bestaat uit de 9 zinnen (zie hieronder), maar een persoonlijk protocol is een op maat gesneden protocol helemaal afgestemd op jouw persoon. Aan de hand van alle 9 zinnen gaan we kijken naar waar en waarom er disbalans is op dat punt. We duiken a.h.w. dieper in de betreffende zin van de MIR-Methode. BV: je zuurgraad en waarom die uit balans is (bv omdat je ademhaling niet optimaal is).  Of je hebt nog steeds last van die DKTP vaccinatie waardoor je nu bv eczeem hebt! (stap 2) En wat te denken van alle negatieve zaken die je onbewust van je ouders hebt overgenomen en die je nu via dit protocol kunt opsporen en loslaten. (stap 3) Je hebt een hoge bloeddruk, en bv via stap 4 meridianen zuiveren kom je bij een nare gebeurtenis uit je jeugd die je nu los kunt laten. En zo gaan we samen alle 9 stappen langs. Het opsporen van de oorzaak van je klachten gebeurt dmv spiertesten. Er komt dan uiteindelijk een zin uit die gaat over de oorzaak van je klacht en die ga je net als bij het basisprotocol van de 9 zinnen er gewoon uit aaien!

De 9 stappen van de MIR-Methode

Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken.

Zachtjes en liefdevol rondjes over de rug van je hand aaien (maakt niet uit welke hand-afwisselen mag ook) en elke zin 3 x uitspreken. Dit doe je 2 x per dag gedurende 4 weken. Je mag het op elk gewenst tijdstip doen en ook 2x direct achter elkaar. Als je klachten hebt of een (chronische) ziekte is het verstandig om de eerste 2 weken alleen stap 5 en stap 7 te doen 2x daags en daarna pas over te gaan op de 9 stappen.

Belangrijk om te onthouden: Laat niets weg en voeg niets toe! Als je iets weg laat werkt de methode niet. Het is nl een kien uitgedachte constructie waar alles in elkaar grijpt en elkaar ondersteunt.  DUS DOE ALLE 9 STAPPEN.

Wil je meer weten over de MIR-Methode? Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek

Sessie 1 uur      €   80,00
Prijzen zijn vrij van btw

Workshops MIR-Methode

Soms is het fijner om het nog eens uitgebreid persoonlijk uitgelegd te krijgen. Waarbij ej dan vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt. Dan kan je een MIR-Methode workshop bijwonen. Zie ook MIR-Methode Workshops en agenda wanneer de workshops over de MIR-Methode worden gegeven.