Reiki Behandeling voor minder stress

Een Reiki behandeling gaat over de het doorgeven van universele energie. Deze energie uit de kosmos heeft een eigen wijsheid en gaat daar heen waar er in jouw systeem onbalans is of blokkades zijn. Het effect van een Reiki behandeling werkt op zijn minst ontspannend ook vertellen mensen dat ze  meer innerlijke rust hebben, beter slapen, betere weerstand, hoofdpijn verdwijnt en andere wonderbaarlijke genezingen hebben plaatsgevonden door een Reiki behandeling te ondergaan.

Healings zijn behandelingen waarbij er een energieoverdracht plaatsvindt waarbij ik mijn handen op allerlei plekken op jouw lichaam leg. De energie stroomt dan jouw lichaam in en gaat daarheen waar er disbalans is en wordt er op energetische wijze allerlei blokkades uit je systeem verwijderd.

Er zijn verschillende soorten healings die ik in de praktijk aanbied en allemaal gaan ze uit van dezelfde 3 principes:

  1. Het ontspant en stelt gerust
  2. Het opent het onderbewuste
  3. Het zet het zelfhelende vermogen aan om het lichaam te helen en in balans te brengen.

Bij het gratis intakegesprek van 30-45 min. kan ik je meer vertellen hierover en kun je een korte Reiki behandeling ondergaan.

 Wat gebeurt er in een Reiki behandeling?

Bij De Boogschutter kun je er voor kiezen om een of meerdere behandelingen te ondergaan. Bij de behandelingen maak ik gebruik van niet alleen Reiki maar ook Shambhala-Reiki, Quantum Touch,  en andere vormen van universele energie. Ik heb in de loop der tijden allerlei workshops gedaan en ben Reiki Master, Shambhala MDH Master, Quantum Touch healer, fotonen healer, Lichtmeester healer

Tijdens de Reiki behandeling lig je op een tafel met de kleding aan. Wel gaan altijd broekriem, schoenen en sieraden uit. Dus houdt rekening met schone voeten en sokken en neem bv extra dikke sokken mee voor tijdens de behandeling om koude voeten te voorkomen. Je kunt ook een extra deken over je heen krijgen. Ik richt me op het ontvangen van de Universele energie en ga er van uit dat datgene gaat gebeuren en die energie door mijn handen gaat stromen die jij op dat moment nodig hebt, vanuit een zuivere intentie om jou te helen. Immers: de energie uit Het Veld gaat zich richten naar degene die ermee werkt.

Geef je op

Wil je liever eerst een proefbehandeling van 30  minuten? Dat kan ook. Geef dit aan in het contactformulier

Een Reikibehandeling is nadrukkelijk! geen vervanging voor een medische behandeling en ik wijs je er nadrukkelijk op om bij klachten je arts te consulteren! De Boogschutter geeft geen garantie op genezing van je klacht door haar behandelingen.

Behandeling van een uur € 75 (reken op totale duur van 75 minuten)
pakket van 5 behandelingen €325 vooraf betaald

Behandelingen zijn vrij van btw

De Boogschutter is aangesloten bij een beroepsvereniging (VBAG) zodat uw sessie deel vergoed wordt via alternatieve zorg in een aanvullend pakket