Shambhala Reiki cursus

 

ThePathtoShambala

De weg naar Shambhala

In de Shambhala Reiki cursus leer  om jezelf en anderen te helen door het opleggen van de handen op het lichaam, net als Reiki en magnetiseren. Shambhala betekent onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.

Shambhala is de transformatie en ontwikkeling, omdat er meer informatie en symbolen aan de Reiki Methode zoals we die kennen is doorgegeven aan de wereld via Dr. Usui. Daarom noem ik deze getransformeerde methode: “Shambhala Multi Dimensional Healing”, kortweg Shambhala MDH genoemd.

 

Als je eenmaal bent ingewijd via een  Shambhala Reiki cursus, ben je ingewijd voor eeuwig. Jullie allen zijn in vorige levens ingewijd in Shambhala of Reiki en nu is de tijd aangebroken om je dit te herinneren. Door het gebruik van Shambhala bij jezelf en bij anderen zul je een staat van verlichting bereiken.

Shambhala Reiki cursus

De oorsprong van Shambhala ligt in het verzonken rijk van Atlantis en is zo goed als verloren gegaan, duizenden jaren geleden. De Atlantische priester Master St. Germain bracht deze kennis over op de bevolking van Atlantis die niet meer over hogere machten beschikten en toen hij voorzag dat Atlantis ten onder zou gaan vertrokken ze naar een gebied hoog in de Altai gebergte boven Tibet. Onvindbaar voor de wereld. Daar werd de kennis van het helen met je handen doorgegeven aan de priester aldaar.

Als Reiki een 50 Watt lamp is, is Shambhala Reiki een 500 Watt lamp.

Shambhala Reiki cursus

De Shambhala Reiki cursus bestaat uit 4 workshops
In deel 1 leer je om met je handen een ander te helen op intuïtieve wijze (duur slechts 5 minuten!) Je leert jezelf behandelen en met behulp van Shambhala te mediteren.
In de tweede workshop leer je te behandelen op afstand en leer je contact maken met de Lichtmeesters van Shambhala en van hen direct heling te ontvangen.
In de derde en vierde workshop leer dit verder te verdiepen en er vertrouwd mee te raken en dit ook weer door te geven aan anderen. (zo je dit wenst)

Elke workshop duurt een dagdeel. Je hebt geen Reiki nodig om aan deze workshop deel te kunnen nemen en geen universitaire graad. Iedereen kan het leren. Ook kinderen. De workshops zijn 1 x per maand zodat je ruim de tijd krijgt om het te oefenen op jezelf en je familieleden. Je krijgt een reader en na afloop een certificaat.

Wil je meer weten over de Shambhala Reiki cursus? Vraag hier de folder aan

Prijs van de gehele cursus indien je van tevoren alle vier de inwijdingen in een keer betaalt: € 350.  Losse inwijding € 100

Geef je hier op 

Je ontvangt in de mail de benodigde gegevens  en deelname is pas geldig na betaling.

Kijk bij AGENDA voor data van de workshops