therapie-coaching

Wil jij meer zelfvertrouwen hebben?

  • Ik ga je helpen om in 4 sessies meer zelfvertrouwen te krijgen.
  • beter voor jezelf kunnen zorgen en dus
  • leren hoe jij jezelf op de eerste plaats kunt zetten.
  • je rust te leren pakken en me-time in te bouwen.

Wat krijg je?

  • Inzicht in je functioneren: wat doe je en wat vermijd je?  En waarom? (1 sessie).
  • zoeken naar waar en waarom en hoe je probleem is ontstaan en alsnog je emoties verwerken en je verleden loslaten. (2 sessies)
  • Daarna nieuwe gewoontes leren aankweken. Daar krijg je tools voor aangereikt. (1 sessie)

Mijn verhaal

Ik had 0 zelfvertrouwen en was bang om voor mezelf op te komen. Nee durven zeggen kon ik niet. Nooit geleerd om mijn emoties te uiten, voor mezelf op te komen en mijn eigen wensen kenbaar te maken en werd stevig afgerekend op fouten maken. Zodoende stond mijn vecht en vluchtmechanisme continu aan en liep ik altijd op mijn tenen om het anderen naar de zin te maken. Dat je daar aan onderdoor kunt gaan en daar een fikse burn-out van kunt krijgen kwam niet in mij op.

Eenmaal volwassen kwam ik dan ook vaak in de knoop met wat ik wilde en wat die ander wilde.  Onnodig om te zeggen dat ik altijd verloor in die innerlijke strijd. Dat leverde een slecht huwelijk op die fiks uit elkaar knalde en ik met de brokstukken bleef zitten samen met mijn kind. Ik kon niet veel meer en was op. Ik heb dan ook een lange weg moeten afleggen moeten afleggen en ben veel geld kwijt geweest aan coaches en therapeuten en workshops en cursussen om uiteindelijk bij mijn zo gewenste doel uit te komen.

Nu kan ik zeggen dat ik dat zelfvertrouwen heb, kan gewoon nee zeggen en aangeven wat ik niet fijn vind. ik wil jou die lange dure en pijnlijke weg (minstens €10.000) besparen. Ik heb nl een aantal mooie prachtige tools/methodes aangeleerd in mijn 18 jarige praktijk en daar voor jou een pakket van gemaakt waarvan ik weet dat dit jou goed kan helpen om in veel minder tijd en voor veel minder geld ook bij dat doel uit te komen.

 

De Prijs? €400

Onder de voorwaarde dat je het gehele bedrag van tevoren betaalt. Per sessie krijg je dan bovendien ook nog een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekering. Vaak krijg je dan ook nog €40- €45 per sessie vergoed. De waarde van dit pakket is € 500 = € 125 per losse sessie jouw korting is dus maar liefst 20%!

100% Garantie op succes mag ik wettelijk niet geven. Ik kan je wel  garanderen dat ik mij volledig inzet om jou zo goed mogelijk te begeleiden zodat jij je probleem  kwijt bent en meer zelfvertrouwen hebt. Daarbij heb ik 18 jaar ervaring in dit vak en beschik over veel kennis.

Aarzel niet want op dit moment is de wachttijd na inschrijving nog maar 14 dagen.

Wil jij ook opbloeien?  Boek dan NU

 

 

Testemonials:

Na een therapietraject bij Marie-José heb ik genoeg handvatten en inzicht meegekregen om weer zelf goed verder te kunnen. Door emotionele verwaarlozing in mijn jeugd, verschillende belemmerende overlevingsmechanismen en niet adequaat kunnen omgaan met mijn hooggevoeligheid heeft zich in de loop van de jaren een hoop verdriet opgehoopt waar ik moeilijk mee om kon gaan. Bij Marie-José heb ik onder andere geleerd beter naar mezelf te luisteren, naar de plek te gaan waar de emotie zit en die los te laten.

Marie-José kan zeer snel analyseren waar het probleem zit, to the point komen en goede oplossingen aandragen. Ze is vakkundig en kan rationeel op emotionele problemen ingaan, maar waar nodig ook begrip opbrengen en steun geven wanneer het tijdens de therapie emotioneel moeilijk wordt. Ze is een therapeute met hoofd, hart en ziel.

Ik ervaar Marie-José zonder meer als enthousiast, deskundig op vele terreinen, warm invoelend en tegelijk op voldoende professionele afstand. Zeker voel ik me door haar gezien en begrepen. Na iedere sessie heb ik een duidelijke positieve verandering in mezelf en in de reacties vanuit mijn omgeving bemerkt.

 

De Boogschutter is wettelijk verplicht onderstaande op haar site te vermelden:

Spirituele coaching bij De Boogschutter: Ontslaat je niet van het consulteren van je arts bij medische klachten. De Boogschutter zal altijd het advies geven om bij klachten je arts te raadplegen. Derhalve stelt De Boogschutter zich dan ook niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van medische klachten waar geen arts voor is geraadpleegd. Waarschuwt nadrukkelijk om door te gaan met het slikken van medicijnen tijdens de behandelingen. Het stoppen met medicijnen slikken is voor eigen verantwoording. Geeft geen 100% succes garantie op haar behandelingen.