Workshop zelfvertrouwen

In de workshop zelfvertrouwen leer steviger in de wereld te staan en je grenzen te bepalen op een goede manier. Je leert voelen wanneer je uit balans raakt en waarom je geen nee durft of kan of wilt zeggen.  EN…hoe je dit kunt veranderen!

Je hebt een (verborgen) gebrek aan zelfvertrouwen en wilt leren om op de juiste manier wat steviger in de wereld te staan en nee te kunnen zeggen wanneer dit moet en ja wanneer dit goed voelt. Beter voor jezelf te zorgen, zonder angst de ander te verliezen. (als ik nee zeg laten ze me vallen bv). Juist omdat je onzeker bent, ga je trucs bedenken om je te af te schermen zodat je minder snel wordt geraakt, maar daarmee sluit je je zodanig af dat ook de leuke en prettige niet meer binnen komt. Of je gaat de mensen vermijden die jou altijd uit je evenwicht halen, maar ja…dan wordt je wereld misschien wel heel klein.  Als je dan een keer aan anderen vertelt dat je onzeker bent roepen ze verbaasd: “JIJ??? En jij kom zo zeker over!”

In de workshop  zelfvertrouwen gaan we oefeningen doen waarin je inzicht krijgt in  hoe jij reageert op de wereld om je heen. Vervolgens gaan we oefeningen doen waarin je gaat voelen hoe het anders en beter kan.

Inhoud van de workshop  zelfvertrouwen

Het  contact met de aarde herstellen  zodat je stevig in je lichaam verankerd bent en jij je sterker kunt voelen.
In je basis zijn, je kern. En vanuit die basis andere keuzes leren maken
Op een goede manier afschermen van jezelf zodat je niet overspoeld wordt door de energie van anderen.
Je grenzen voelen en leren bepalen en je bewust te worden waar jij ophoudt en de ander begint. Zodat je weet dat ze over je grenzen gaan en dus de keuze hebt om nee te zeggen.
Ademhalingsoefeningen, meditaties en visualisaties. En veel meer…..

De woorden die deze workshop omschrijven? Licht, speels, humor, naar binnen keren en verbinden met anderen.

Deze workshop is van 10:00-17:00 uur. Prijs € 100.

Geef je hier op voor de workshop zelfvertrouwen

Na opgave krijg je een bevestigingsmail waarin staat vermeldt hoe je kunt betalen.

Je opgave is pas geldig wanneer je hebt betaald.

Kijk in de AGENDA voor data van de workshops